Postet av
Christoffer
Christoffer

3D Veggpanel fra WallArt

tirsdag, 12 april, 2011

Her er et interessant produkt for å legge til en ekstra dimensjon i veggene. 3D veggpanel fra WallArt vil bringe veggene til liv. De er øko-vennlig, og laget av fiber restene til sukkerrør, etter at sukkersaften er hentet ut. Selskapet introduserte sin 3D veggkledning i Europa i 2010 og ble først inn i markedet med slike stilige og miljøvennlige innrednings produkter.

3D vegg panelene kommer i 50×50 cm paneler med tolv paneler i hver pakke, som dekker 3 kvadratmeter med vegg. Du kan enkelt montere panelen selv. Se på bildene under og se noen av de stilige designene som er tilgjengelig.

 

Del artikkelen med andre!

 

Klar for flere spennende artikler? Se nedenfor !

You must be logged in to post a comment.